torstai 7. syyskuuta 2017

Antoiko kansakunta rangaistuksen sinisille?



Ilmeisen uskottava Yle-mielipidetiedustelu * kertoo tylyn mittaustosiasian – loikkari ja ulkoministeri [!] Timo Soinin de facto johtama Sininen sai tilastovirheen sisään jäävät 1,4 prosentin kannatuksen – tässä vaiheessa. Hävettääkö Timo?

Kansa ei siedä ilmeistä vääryyttä, sillä Perussuomalaisten äänestäjät äänestivät perussuomalaisia ehdokkaita, eikä mitään nyt tekaistuja sinisiä ehdokkaita! Äänestäjät ovat aina lopulta reiluja ja nyt on annettu tuomio. Kansa ei siedä nahkapenkkeilijöitä, jotka pitivät itsepintaisesti kiinni Audin takaovesta – ministeripallista, vain oman etunsa nimissä. Tulen kysymään Soinilta - ”Hävettääkö?”
* ... Siniset painuivat jopa ryhmän Muut -alle! Sinisten kokonaiskannatus uppoutui tilastovirheeseen. Nyt, sillä ylihuomisestahan ei kukaan tiedä. Oli pakko laittaa pieni puolustuspuhe sinisilleLINKKI ~ https://yle.fi/uutiset/3-9818447 -




Timo, näillä mennään! - Pienenee kuin pyy ennen maailmanloppua ... 


Toinen raskas kansallinen virhe tapahtui sinällään yritteliästä työtä tekevän toistaiseksi istuvan pääministerin – Juha Sipilän toimesta. Sipilä ei ottanut heti etäisyyttä loikkariministereihin – Juha on ilmeisesti liikaa yritysjohtaja, sillä kansalliseen johtajuuteen ei liity tämän tyyppistä mutkaselkäisyyttä. Juha halusi myös pitää kiinni ministerimersun takaoven kahvasta – tosin Kempeleen mies kertoi pestinsä alussa, että jos tulosta ei synny, vaihtakaa ukkoa.


Suomi nousee – ainakin joidenkin mittareiden mukaan, sen sijaan hallituskannatus laskee

Nyt tilastojen näkökulmasta saadaan Suomelle nousujohteisuutta ja hallitus syöksyy tuon ilmiön kimppuun kuin hukkuva oljenkorteen – ymmärtämättä, että luontaiset ja myös ulkoa tulleet tekijät nostivat/ nostavat odotuksia ja toimeliaisuutta Suomessa(-kin).

Kuka kykenee osoittamaan, että juuri hallituksen toimet ovat tuon nosteen takana -ei kukaan/ ketkään objektiivisesti, paitsi he, jotka haluavat Sipilän pysyvän pystyssä – ehkä aiheellisesti?


Kansa ei voi ymmärtää miten 1,4 prosentin kannatuksella ylläpidetään viittä ministeripostia,
... varsinkin erittäin tärkeää ulkoministerin postia ja vieläpä eduskunnan puhemiehen nuijaa. Kansa ei ymmärrä /hyväksy sitä, miksi Timo Soini – mahtavan pääpersuilu elämäntyön jälkeen - ei voinut hyväksyä/ niellä oman jäsenistönsä demokraattista äänestystulosta, vaan piti venkoilla ja sitten sen jälkeen vongata kokematon kansanedustaja Simon Elo puhemieheksi uudelle yritelmälle – herätellä uusia kannattajia – sinisiin ajatuksiin.

Tässä vaiheessa sininen on liian kansallisjuhlava väri loikkareille, joiden tavoite oli ainoastaan ylläpitää omaa urakehitystä. Mikäli kansa saa päättää – urat loppuvat lyhyeen, tai ainakin juuri siltä nyt näyttää.


Timo Soini, muut siniset ministerit ja erityisesti eduskunnan puhemies:
Hävettääkö teitä ollessanne kansan keskuudessa heidän silmiensä alla?” - Rehti kysymys, saammeko myös rehdit ja avoimet vastaukset. Tämä kirjoitus jaetaan laajasti poliitikko- ja mediakenttään.


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 150753

DOC nolottaako_timo_soini_07092017.doc – OpenOffice Writer
PVM 07092017

374_3163

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti