tiistai 23. heinäkuuta 2013

Känni on kemiaa ja alkoholismi kemiallinen sairaus

Kemiallinen mielentila on ainoa malli mikä päässämme vaikuttaa tekoihimme tai tekojemme suunnitteluun. Alkoholi on kemiaa, sillä on jopa tarkka ja yksiselitteinen kaava. Aivotapahtumat ovat myös kaikkinensa kemiaa, ja niillekin saatetaan esittää kaavat ja kaavastot. Olemme siis kaavojemme vankeja  - kaavoihin vaikuttavat luonnonvalinta 1], perimä ja elettävä ympäristö.

Suomalainen identiteetti on vallitsevan käsityksen mukaan heikko;
ehkä näin heidän taholta, jotka keksimällä keksivät meille tiimejä ja kadonnutta identiteettiä 2]. Kansa, joka maksaa vallassaolijoiden tekemien päätöksien laskut, niin hyvässä kuin pahassa – on taas hyvin tietoinen voimakkaasta ja kansallisesta identiteetistämme, joka vahvistuu kaavan mukaisesti ahkeroituamme lasien ja pullojen ääressä.

Suomalaisten alkoholinkulutus on noussut reippaasti
[ TIEDEmyös naiset, jopa kokeneet naiset ottavat osaa kulutuskäyrän kasvattamiseen http://www.tiede.fi/keskustelut/laaketiede-ja-terveys-f11/onko-alkoholista-tullut-naisille-laajempi-ongelma-t2859.html -  ]

Meillä nousuprosentti on noin 30, parissa vuosikymmenessä, kun taas perinteellisillä olut- ja viinimailla Saksalla ja Ranskalla prosentti saa toisen etumerkin – miinuksen. Me suomalaiset kippaamme reippaasti  - me myös annamme kuulua, kun olemme kännissä. Jälkikännistäkään emme ole hiljaa, emmekä kätke sitä kannen alle, vaan olemme ”ylpeitä vuosisadan kanuunasta”.

Meidän suomalaiskansallinen identiteetti kumpuaa osin melonkolisesta slaavilaisuudesta, itäisenä piirteenä – kun taas läntinen ominaisuutemme esiintyy mahtipontisuutena, usein ’ryssävihana’ (laantuvasti) ja monina muina näyttö- ja vertailutalouteen 3] liittyvinä ilmiöinä.


Miksi me juomme, kuten juomme?

Sehän on selvää; meitä kuritettiin historiassa jo kieltolailla. Meillä huikka on maksanut paljon – valtio on kuitannut verotulot, joilla ei ole edes peitetty alkoholista aiheutuvia kokonaiskuluja.  Känni on ollut ja on kansallishuvi, jota on peitelty – mutta sen kemioista nautittu.

Jotkut sanovat meidän olevan jurnuttavia hautojia; emme puhu emmekä pukahda – noinhan se osin onkin. Me teemme enemmän kuin puhumme. Haudomme asioita päässämme – emmekä aukene kuin pullon hengellä. Usein avautumiseen tarvitaan kirkasta, jonka tuloksena nauretaan,  rintarottingoidutaan, itketään ja taas ollaan nenät verellä ystäviä tai naapuri tuli tapettua – lähinnä puukolla. Näin äärilaidallaan.


Pakotie arjesta

Perjantaita odotetaan – kuten aikoinaan Irwin Goodman lauloi – ”ettei mittään” … pakenemme; itseämme, toisiamme, epäluulojamme, vihaamme, pelkoamme jopa odotuksiamme. Alkoholi kemiassaan on pakotie, joka johtaa liian usein umpikujaan. Umpikujasta piirtyy lukittu ovi, jonka avaamiseen tarvitaan kärsivällisyyden avaimet. Avaimet ovat hukassa; kunnes koputtavalle avataan. Uskosta voi löytyä lohtu, sekin on kemiaa – ja näin saattaa pako saada päättönsä – ollaan perillä, mutta missä?


Moni kätkeytyy yksinäisyydessään piirongin ääreen kaappijuopoksi –

… ei uskalleta, eikä edes haluta. Näin harjoitamme salajuopottelua, ja työmme teemme silti säntillisesti ja vastuuta kantaen. Alkoholin rinnalle on liimautunut mielenterveys- ja rauhoittelulääkkeet sekä miedot huumeet – kärytellään pilveä. Osa siirtyy voimistettuihin suonensisäisiin – kun miedommat kemiakaavat eivät riittäneetkään. Kaikki jututhan aivoissamme on pelkkää kemiaa – niin ilot kuin surut; niin – nämäkin ovat ”vain” kemiaa!.


Känni maksaa,

ei vain perhesuhteita, lapsikasvatuksen vinoutumisina ja eroina, joista usein alkaa miehisen sukupuolen syöksy siltojen ja veneiden alle 4] – vaimon ja lasten jättäessä. Syyllisyys painaa, ja päättö koittaa itsemurhana 5], kun mikään kaava ei enää tehonnut. Elämä oli näin menetetty.


Viina viisaille suotavaa ja tyhmille ei tuotavaa –

näin sanoo vanha kansa, joka lääkekonjakin hyväksyi sydänvaivoihin – kaava se oli tämäkin. Uskomus on voimakas kemia vesipitoisessa fysiikassamme. Meillä on uskomus omasta erilaisuudesta – olemmehan idän ja lännen vedenjakajalla. Meissä vaikuttaa itäiset ja läntiset tavat ja perinteet.


Viina ei juomalla lopu

Me voimme loppua ennen, koska aivokaavamme menevät lopulta sekaisin liiasta alkoholin käytöstä. Osa on raivoraittiita, olemmehan usein on-off  ihmisiä, niin hyvässä kuin pahassa. Noista lähtökohdista seuraa suomalaisen ihmisen kaava, joka toimii voimakkaan identiteetin vallassa ja on kaavoittanut elämänsä ymmärrykseen ’turhapuroista’, ’pekka puupäistä’, ’eemeleistä’, ’matti nykäsistä’ ja muista kummallisista ilon lähteistä, joita oppineet ja itseään kunnioittavat kultturellit eivät piittaamisellaan ole osoittaneet.


Olemme suomalaisia, emme venäläisiä, eikä meistä ruotsalaisia saa juomallakaan –

… mutta sympatiaa koemme saksalaisuuteen – siihen voiman kaipuuseen, jota Euroopassa vain saksalaiset ja venäläiset kykenevät osoittamaan. Voimme olla ylpeitä identiteetistämme, meidän ei tarvitse hävetä – meissä on virheitä kuten muissakin – meissä on myös erinomaisia puolia, jotka tunnustetaan. Meitä on vain niin vähän, että suojelijamme meidän on aina valittava.


Kippis ja kohtuullinen kulaus – kemiaahan se lopulta on.



VIITTEET

2] Suomalaiskansallinen identiteetti, hukassako? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130454-kansallinen-itsetunto-hukassa -
3] Näyttö- ja vertailutalous – ”häiriköile omat kerrostalot!” ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144726-hairikoille-omat-kerrostalot -
4] ”Keski-ikäisten miesten kiirastuli” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/10/keski-ikisten-miesten-kiirastuli.html -


EKSTRA

Terve, itsensä kemialla sairastutti itsemurhaan – alkoholi ja huumeet olivat tehneet tehtävänsä – toisaalla monia ylläpidetään ”toivottomassa tilassa”; hengissä – vaikka halu olisi ollut poistua täysissä järjissä … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/04/armollisesti-kuolema-sinut-ottakoon.html -  



Ilkka Luoma




ALFb US
BLOG 21 255 | 1 712  - IL
---23072013---



doc.: huikkakansa_23072013.doc  [MS-Word]



709 | 6180

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kirvesmies on eri mies


Kädentaidot ovat nousemassa arvoonsa. Ennen oli maisterit, virkamiehet, oikeusoppineet ja kynänpyörittäjät kunniassa ja kateuden pistoksissa – oli valkoinen paita ja kravatti. Naisilla jakut, nutturat ja lukulasit. Nyt arvostetaan taitoa, jossa tehdään jotain konkreettista – osataan korjata, nikkaroida ja ollaan samalla miehen näköisiä, jos uroksesta on kysymys …

Tänään YLE Aamu-TV:ssä oli esillä kirvesmies, joka osasi käyttää akkuporakonetta, nitojaa ja muita vempeleitä, joilla valmistui maustehylly. Aamussa olleet juontajat (kaksi naista) olivat silminnähden innostuneita miehestä, joka osasi muutakin kuin puhua – broilerpoliitikkojemme ainut ”hyve”.


Maailmassa me olemme tottuneet saamaan kaiken valmiina
Valmistusketjut ovat jo niin täydelliset, ettei kohta ruoan purentaakaan tarvita, vaan ravinto imeytyy suoraan suolistoon – jopa lihottamatta. Ennen kaikki tehtiin itse, tarvekalut, käyttöesineet sekä muut elämälle välttämättömät kalut ja vermeet


Nyt hankitaan kaikkea sellaista, jota ei itse asiassa välttämättä tarvittaisi –
… markkinamiehet ovat jo pidempään osanneet luoda tarpeet; ja tarvetta osata itse, ei enää tarvita. Siksipä mies, joka osasi jotain konkreetista, herätti ihastusta kauniimmassa sukupuolessa. Vaistoavatkohan naisemme jotain sellaista, mitä me miehet emme oivalla, kun olemme niin kiinni näyttö- ja vertailutaloudessa? 1]
Naiset saattavat alitajunnassaan synnyttävinä olioina vaistota, että maailma muuttuu ja kädentaito herää uudelleen eloon – ei tule liukuhihnoilta rompetta ja roinaa ja ruokakin pitää itse kasvattaa. Nämä ominaisuudet uinuvat useimmissa meissä  - osalla vielä ollen jäänteenä taitoa tehdä jotain sellaista, joka elonkorjuun mahdollistaa!


Naiset ovat aina tehneet valinnat –
… kuka saa oikeuden siittää lapsia ja kenelle. Nyt tarkkaavaisuus on herännyt jo tutkailemaan osaamista, todellista elämän osaamista. Naaraat luomakunnassa ovat aina vertailleet uroksia ja valinneet osaavimmat, vahvimmat ja kykenevimmät. Valkoinen kaulus ja kravatti ei elätä lapsia, vaan se kyky, joka tuo ravinnon ja lämmön perheelle – konkreettisesti, toivottavasti myös henkisesti.


Sortuuko läntisen miehen itsekeskeinen kulutusähkytalous? 2]
Lähestymmekö hetkeä, jolloin yhteiskuntarakenteet sortuvat ja alkaa taistelu elon oikeudesta ja mahdollisuudesta. Kirvesmies tienaa ehkä jo huomenna paremmin naaraan kuin kynänpyörittäjä konttoreista – ehkä asenneilmastokin muuttuu sen oikean ilmaston myötä? Kädentaito on jo noussut arvostuksen portaissa ylemmäksi.


[16072013] YLE AamuTV:ssa kirvesmies rakensi maustehyllyn ihastelevien katseiden alla. Naaras oli herännyt alitajuisiin virtauksiinsa ja katseli jo ’sillä silmällä’ – kykenevää urosta, joka voisi huomennakin elättää ja huolehtia … mihin menemme tänään näyttö- ja vertailutaloudessamme?

 
VIITE
2] Kun läntinen maailma romahti” ~  http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106219-kun-l%C3%A4ntinen-maailma-romahti  --- [US_P/IL]

 

 

EKSTRA

 


 

Ilkka Luoma


 

 

 


ALUS

BLOG 20 994 | 1 661 – IL

---16072013---

 

 

383  ~  P

Lennä Matti, lennä - 50 vuotta!

Matti 50, on edelleen eniten arvokisavoittoja ansainnut mäkihyppääjä maailmassa - samalla Matti edustaa suurta hiljaista kansaa, jolla ei aina mene hyvin.


Matissa on jotain surullista suomalaisuutta,

mutta tiettyä ylpeyttä olla omana itsenään suomalainen - aitosuomalainen erikoisuus, muiden itseään paremmiksi luulevien joukossa.


Rehti ja avoin, ei aina kaikkein "terävin" -

mutta syvimmältään sydämellinen ihminen, jolle aina sattuu jotain ... suurin osa suomalaisista tykkää Matista ja toivoo hänelle kaikkea hyvää!


Onnea Matille 50 vuotisjuhlan johdosta!



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi


...
LINKS
- http://ilkkaluoma.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/144955-lenna-matti-lenna-50-vuotta   --- [US_P/IL]
- http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/lenn-matti-lenn-50-vuotta   --- [AL_M/IL]






PS.

Valtio voisi myöntää Matille jo nyt urheilijaeläkkeen, sen hän on ansainnut - siksi paljon hän laulatti kansaamme Mamme lauluilla kun ykkössijoja toi enemmän kuin kukaan muu.

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Onko kerjääminen hyväksikäyttöä?



Nyt puhutaan kerjäämisen täyskiellosta. Mitä kerjääminen itseasiassa on? Miten muussa eläinkunnassa kerjääminen esittäytyy? Onko tämä erityispiirre vain ihmispopulaatiolla?


Onko helpompaa pyytää toiselta kuin hankkia/ ansaita itse?

Miten meidän tulisi suhtautua lähimmäisen hätään? Käytetäänkö toisten vieraanvaraisuutta ja/tai hyväuskoisuutta systemaattisesti hyväksi? -


Case KERJÄÄMINEN --- [LINK]



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi





10072013

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Armeija palauttaa järjestyksen demokratian kriisissä?


Yleensä armeijat ovat perustettu valtion turvallisuuden vahdiksi ulkoista uhkaa vastaan. Moni armeija ei edes osaa operoida oman maan sisällä omia kansalaisia vastaan. Egyptissä armeija otti ”pelastajan” roolin ja lopetti väkivaltaisuudet omien kansalaisryhmien väliltä (?) – onko nykyaikana armeijoiden rooli vaihtumassa myös meillä ”kansalaisälykkäissä demokratiamarkkinatalousmaissa”?

Egypti koki Tunisiasta alkaneen ”vapauden aallon”, jota arabikevääksikin on kutsuttu. Länsi ja USA ovat voimakkaasti puuttuneet tähän peliin, vaikka kyseessä on aina ollut kunkin maan oma sisäinen asia. USA:n ja lännen armeijat, lähinnä ilmavoimat ovat hanakasti iskeneet ”vihollisen kimppuun”, mutta minkä vihollisen?


Egypti sai kansanäänestyksessä presidentin – Mohamed Morsi´n,

joka oli vapaissa vaaleissa antanut kolme vaalilupausta. Presidentin vastustajat olivat nyt sitä mieltä, että nuo lupaukset jäivät toteuttamatta – olihan aikaakin annettu jo reilu vuosi – jonka olisi pitänyt riittää. Ei riittänyt, ja ilmeisen islamistimyönteinen ja itsevaltainen meno oli syössyt Egyptin valtion talouden ”kriisiin” – tai ainakin niin haluttiin presidentin vastustajien taholta kertoa.


Onko vaalilupausten rikkominen oikeutettu syy marssittaa armeija kaduille –
nimikkeellä kansakunnan sisäinen turvallisuus ja järjestys? USA:ssa tätä turvallisuutta valvotaan ympäri maailmaa urkkimalla toisten suvereenien valtioiden ja niiden hallintojen asioita sekä tarvittaessa isketään  miehittämättömin sotakonein ”vihollisen” kimppuun.


Egyptissä armeija on tunnetusti vahva,
jo presidentti Gamal Abdel Nasserin1] ajoista lukien, jolloin sotimisen taitoa harjoiteltiin Israelin kanssa. Nyt Israel seuraa huolestuneena islamistien 2] nousua kaikkialla arabimaailmassa (muuallakin) – ja näyttääkin siltä, että niin Kiina kuin Israel eivät ole nyt kommentoineet vallankaappausta millään tavoin – tosin eri motiivein. Israelille on edullista, etteivät islamistit nouse liiaksi valtaan ja Kiinan historiallisiin ominaisuuksiin on aina kuulunut puuttumattomuus muiden suvereenien omiin sisäisiin asioihin.


Egypti oli suurvalta joitain tuhansia vuosia sitten,
jolloin ei ollut Israelia – eikä keskittynyttä juutalaisasutusta. Egyptiläiset olivat mahtinsa huipulla suurien faaraoiden aikana 3] – siitä on syntynyt jopa oma historian osa-alue, egyptologia 4]. Egyptin historia, kulttuuri ja yhteiskuntajärjestelmät ovat esimerkiksi USA:han nähden iältään kymmenkertaiset.

 

Joka tapauksessa nyt armeija otti järjestyksen käsiinsä Egyptissä,

asetti väliaikaishallinnon ja lupasi uusia vaaleja niin presidentin kuin parlamentinkin osalta – siis suunta demokratiaan, mutta kuinka hyvin kaltaisemme länsidemokratia 5]  istuu näihin valtioihin, joiden tuhansia vuosia vanhat kulttuurit ovat perustuneet mieluumminkin faaraoihin, keisareihin ja kuninkaisiin, joilla oli rajaton valta.

Miten uskonto tuo omat sävynsä tähän keitokseen, jonka kiehumispiste näyttää olevan jo ennen 100 astetta?


VIITTEET


 


PS
Onko meillä Suomessa [!] armeija, joka voisi puuttua maan hallituksen eittämättömiin virheisiin ja ongelmapesäkkeisiin, joiden syyt ja ratkaisut ovat viemässä kansakuntaa ajattelemattomaan suuntaan ja jopa taloudellis-inhimilliseen katastrofiin – olisiko oikein, jos Suomessakin vaalilupaukset rikkonut hallitus [ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/03/onko-meilla-varaa-yllapitaa.html -  ] keikautettaisiin vallasta vetoamalla kansakunnan turvallisuuteen ja järjestykseen – ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä  satiirisella kyynisyyshuumorilla …


EKSTRA
Valvonta, urkkiminen, vakoileminen ja maailmanlaajuinen jahtaaminen sekä lopulta rangaistus – mutta mistä sekä mitä muut sanovat!  ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143850-ansaitseeko-snowden-kuolemantuomion  -


EKSTRA II
Lujin yhteenkuuluvuus syntyy oikeudenmukaisesta kurista!” – nythän Egyptissä yhteenkuuluvuutta huudetaan monista ryhmistä, niin muslimiveljeksistä, armeijasta kuin erotetun presidentin vastustajista sekä –kannattajista! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72089-lujin-yhteenkuuluvuus-syntyy-kurista -

 


Ilkka Luoma

 



AL Fb US
BLOG 20 571 |  1 543  - IL
---05072013---

 

 

 

 

509

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Hei kaupunkilaiset - böndellä räpätään!


Bönderäppi  räppää – ennen muinoin Keskustan ikijuures Paavo Väyrynen tanhusi itsensä Kekkosen suojatiksi ja salaisuuden vartijaksi – näemme vielä Paavon korkeassa virassa tai toimessa, onhan hän vielä niin kovin nuorikin. Nyt maajussi heitti räppäämällä itsensä kaupunkeihin – teki markkinointi-iskun, mistä ravinto ja elämä lähtevät.

Kaupunkilaiset ovat oivaltaneet, että ravinto, ruoka ja elinmahdollisuudet kumpuavat mullasta, pellosta ja sieltä, missä osataan maata muokata, viljellä ja satoa niittää. Maajussi nousee arvoonsa, kun ravinnosta syntyy pula.

Nyt ruokaa on vielä riittämiin ja halvalla 1], varsinkin kun ruokakauppojen ”viimeistä päivää” miinus 30-50% aleliput ovat liimautuneet tuotteisiin – yhä enenevässä määrin. Saksalainen Lidl koettaa lisäksi murtaa kotimaista S- ja K – merkin keskinäistä duopolia. Sinä kuluttajana päätät, mistä ostat.

1] MTK:n ja Suomen Pankin tilastot paljastavat, että suomalainen käyttää käytettävissä olevista tuloistaan tänään noin 13 prosenttia ravintoon eli Maslowin tarvehierarkian tasolle kaksi – ykköstasollahan on vesi ja hengitettävä ilma.

 
Räppäämällä tutuksi!

Jokin mainostoimisto on oivaltanut myös, että kaupunkilaisten ja maalaisten (anteeksi tämä nimitys – mutta se on tarkoitettu hyvällä) keskinäinen eripura, epäluottamus ja  –luuloisuus täytyy eliminoida, sillä tämä kansakunta tarvitsee toinen toisensa ja se sujuu paremmin, jos saamme olla kylläisinä kohtaamassa paljon suuremmat ongelmat, jotka tulevat rajojemme takaa.

 
Olemme idän ja lännen vedenjakajalla;
 
se tarkoittaa sitä, että meidän on huolehdittava erityisen hyvin (ei ruotsalaisittain) oma puolustuksemme, omavaraisuutemme ja keskinainen toimeentulomme, jotta pärjäämme ”oven takana” kuumottavasta kriisistä, jossa ravinnon talousmerkitys kasvaa ja sen myötä omavaraisuutemme.

 
Olkaamme kiitollisia,

että meillä on pinta-alallisesti suuri eurooppalainen maa-alue, jossa asuu suhteellisen vähän ihmisiä – riitelemään keskenään, puhumattakaan eri kansallisuuksista, jotka tappelisivat uskonnoista, kielistä ja kulttuureista. Olkaamme suomalaisia ja kaupunkilaisina ”räpätkäämme” maaseudun tahdissa sellaiseen hyväksyntään, jossa tarvitsemme kaikki aitosuomalaiset yhteiseen koitokseen pärjätä huomenna ja ylihuomenna.

Sotiemme aikana, kun kansakuntamme eli talvensa paljolti saksalaisen ravinnon varassa, kun maajussit olivat yhdessä kaupunkiväestön kanssa rintamilla puolustamassa isänmaata – nousi maalaisserkku arvoonsa, häneltä sai jopa voita – kun osasi olla huomaavainen ja kaupunkilainenhan osasi –unohtaen taas, kun koitti ”paremmat ajat”.


Räppi yhdistaa nuoria ja nuorissa on tunnetusti tulevaisuus

Vaikkakin nyt nuorista liian moni on työttömänä. Saisimmeko heistä työvoimaa maalle, jotta saamme omavaraisuutemme nousemaan. Arvostaisiko nuoriso paluuta juurille, sillä 80 prosenttia väestöstämme on yhden – kahden sukupolven päässä maaseudun mullasta.

Olisiko tähän kiireiseen elämänrytmiin parempi vaihtoehto kiireettömyys ja pienempi kulutus, vaikka talousviisaamme vaahtoavat jatkuvasta kasvusta, lisäkuluttamisesta, ekstra ostovoimasta – siis kasvusta kasvun perään. Eikö talousviisaat ymmärrä, että ”rajallisuudesta et jatkuvaa loputonta kasvua niitä”.
 
Maaseudun uusnousu

[ … Maa elättää ja rannat kutsuvat. Kaupunkien mehiläiskennot vaativat määränsä verran peltohehtaareita ja nuo hehtaarit täytyy jossain viljellä, parempi kotimaassa kuin ulkomailla … ]

Selitteeksi ulkomaalaisuudesta saamme usein kotimaisen ravinnon korkean hinnan. Miksi ruoka maksaa niin ”paljon”? No, maaseutuväestölläkin on ollut oikeus samantyyppiseen materiaalisen elintason nousuun kuin kaupunkiväestöllä, tosin ravinnon hinnasta  uppoaa juuri kaupunkiväestön työllistämiseen sievoinen lovi!

Ilman kotimaista ravintotuotantoa katoaisi saman tien noin 150.000 työpaikka – niin paljon kotimainen ravintoketju tuottajalta kuluttajan suuhun työllistää. Pitäisikö tämän asia muistaa paremmin?
 
Olisiko aika yhdistää voimat ja yhdistää maaseutu- ja kaupunkisuomi?

Tosiasia on se, että meidän reilu viiden miljoonan kansakunta ei kestä vastakkainasettelua pääkaupunkiseutu – muu Suomi.  Tarvitsemme molemmat. Jokainen voi päässään laskea kuinka paljon peltohehtaareja pääkaupunkiseudun 1,5 miljoonaa ihmistä tarvitsevat – pysyäkseen hengissä. Nuo hehtaarit sijaitsevat muualla kuin Kehä III:n sisällä. Kriisiaikoinakaan ei aina meille ystävä ollut Saksakaan pystyne joka hetkeen olemaan avuksemme – meidän on tultava toimen ominemme.

 
Olisiko Persukeskusta poliittinen ratkaisu yhdistää Suomi!





 
Molemmilla puolueilla on samat juuret – kotimaisuus, oma rauha, oma raha ja omat rajat, joita parhaiten puolustaa juuri aitosuomalainen itse. Näiden kahden välillä ei ole edes johtajaongelmaa, koska nykyinen Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä 2] on jo hississä kohti pääministeriyttä ja Timo Soini 3] on paras sisäministeriaines pitkiin aikoihin – uuden yhdistettävän kansanliikkeen johto voisi olla ”kaksoismonarkia” jaettuine vastuualueineen, uskonpa, että Soini ja Sipilä tulisivat erinomaisesti toimeen – yhdessä.

2] Pääministeri Juha Sipilä ~  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=901277

 

Bönderäppi räväytti!

Kerrankin oikea meininki – humoristinen, hauska ja vetoava – yhdistävä sekä kättä ojentava.  Erinomainen esimerkki mainostoimistomaisesta kekseliäisyydestä yhteisen asian eduksi ja hyödyksi.

 
Räväyttääkö cityräppi?

Lähdetään mukaan ja teetetään kaupungeista vastine, jolla houkutellaan maaseutuväestöä luoksemme – tehdään yhdessä uusi uljas Suomi, suomalaisille – puolustetaan se itse ja ilman turhia liittoumia. Tarvitsemme vain erinomaiset suhteet Venäjälle, Saksaan, Ruotsiin ja Kiinaan – se on siinä, niin ja tietenkin yhtenäisen kansan!


Ilkka Luoma

 


Sent

Sent: Wednesday, July 03, 2013 11:25 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Bönderäppi kutsuu kaupunkilaista!

...

 

Bönderäppi kutsuu kaupunkilaista!


AL - FbUS

BLOG 20 496 | 1 532  - IL
---03072013---

 

 

767