keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Suden luonto ja ihmisten mielitekoja


Sudet tappavat elääkseen – ei tiedetä yli 100 vuoteen suden käyneen ihmisen kimppuun, saati sitten normaalina yksilönä tappaneen ihmistä. Nyt myös kielletään eläinten käyttö kosmetiikka-teollisuuden tuotekehityskokeiluihin – ainakin EU –alueella. Saksan kolmas valtakunta teki ihmiskokeita vuosina 1941-1944, ehkä kuuluisimpana tohtori Josef Mengele 1].



Tiedetään ihmiskokeita tehdyn myös länsimaissa – tieteen nimissä, mielenterveyspotilaat, hullut ja kahjot joutuivat alistumaan tieteen ja tutkimuksen alttarille. Ihmiset ovat myös rääkänneet meediokulteissaan ja kuoleman lähettiläina lemmikkieläimiä 2], kuin kasvattaneen eläviä nahkoja pitkissä taloissa ihmisten turhamaisuuden iloksi ja näytöksi.

2] Ihminen yhtenä eläimen rääkkä omia lemmikkieläimiään


Susia on vainottu vuosisadat –

se tapettiin tapporahalla miltei sukupuuttoon, myös Suomessa, kunnes se oivallettiin osaksi rauhoittaa. Susikanta kasvoi meillä nykyaikana jopa 600-700 yksilöön, ja silloin alkoi parku, ettei sekaan enää mahdu Suomen 5,4 miljoonaa ihmistä – siis susia oli liikaa, tai ainakin pelkoa siitä, että se käy kimppuun. Susi voi tosiaan syödä koiran, kanan, kissan (jos saa kiinni), poron ja lampaankin. Susi on petoeläin, joka ei tule evoluutiossaan toimeen puolukan lehdillä.


Susi on lisäksi laumaeläin ja hyvin sosiaalinen ja hierarkinen

Susien evoluutio on kestänyt satoja tuhansia vuosia, olen vanhempi konstruktio kuin kotoinen koiramme. Susi ei ole tottunut nykymuodossaan vielä ihmiseen, välttelee sitä – mutta ei onnistu välttämään salametsästäjiä, jotka Helsingin Sanomien mukaan mahdollisesti ovat salakaataneet yli puolet Suomen susikannasta. Kumpiako on nyt liikaa – meitä ihmisiä, 5,4 miljoonaa vai susia, joita HS artikkelin mukaan on jäljellä noin 200-300.


Ihmisen verenhimo on metsästystä,
[ ... pulustukseksi sanotaan luontaisen metsästysvaiston tarvitsevan harjoitusta ... ]

ilman siitä saatavaa täyttä ravinnon tarvetta. Ammumme huviksemme tai sitten luulolla, että susi on vihollisemme. Miksi sutta vihataan noin paljon, että suoritetaan rikos? Nythän on oivallettu, että meillä ei ole oikeutta käyttää eläimiä markkinatalouden kehitysoppeihin ja kokeisiin kuin tyydytyksen aikaansaamiseen.


...

Ihmiskunta joutunee viruksien koekentäksi?

[Virukset kilpajuoksevat kuten ihmisetkin - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/02/virukset-kilpajuoksevat-kuten.html ]


Saattaa koittaa aika, jolloin meille paljastuu todellisuus, jossa olemme viruksien koekenttä – ja että parhaillaan on käynnissä systematiikka, jossa valmistaudutaan vähentämään biosfäärin liikahaittaa nimeltä ihmiskunta. Hävittäjinä tulisivat toimimaan ohjatusti mutantoituneet virukset (prionit? 3]), joille toimintakäsky on välitetty universaalista käyttöjärjestelmästä *], joka valvoo biosfäärin tasapainoa, niin kilpailuna kuin sopeuttajana.

3] Prioni ---   http://fi.wikipedia.org/wiki/Prioni   ---

*] Universumin käyttöjärjestelmää ei olla havaittu, mutta mielikuvituksella voit saada sisäistystä sen mahdollisuudesta linkin alta paljastuvasta musiikista (Klaus Schultze) - Klaus Schulze – Die lebendige Spur   ---![spfy]


Olemmeko valmiit hyväksymään,

että olemme joutumassa koekaniineiksi pelissä, jossa ymmärryksellemme tuntematon muuttuja suorittaa vuosimiljoonaista tehtäväänsä – palauttaen biokerroksen elokehän tasapainon vastaamaan biomassojen keskinäissuhdeharmoniaa?


Ilkka Luoma



US       AL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti